Daňové "abc" Daň z príjmov zo závislej činnosti a príspevky do Fondu zamestnanosti - Piršelová, Dagmar
Zmeny zákona č.10/1993 Z.z. o Fonde zamestnanosti SR vo vzťahu k zdaneniu príjmov zo závislej činnosti. Stanovenie vymeriavacieho základu na určenie príspevkov do Fondu zamestnanosti SR.