Daňové "abc" Spôsob zdaňovania príjmov spoločníkov spoločnosti s ručením obmedzeným - Piršelová, Dagmar
Spôsoby zdanenia príjmov spoločníkov spoločnosti s r.o., a to príjmu zo závislej činnosti (odmena za prácu pre SRO, člena štatutárneho orgánu), alebo podielu na zisku v účasti tejto spoločnosti, ktorý je príjmom z kapitálového majetku podľa zákona č.286/1992 v znení ďalších predpisov.