Nedostatky vznikajúce pri aplikácii zákona č.222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov v praxi - Minársky, Ján
Dva okruhy nedostatkov vznikajúcich pri aplikácii zákona o DPH, hlavne od 1.1.1993, kedy sa informačný systém daňovníka rozdelil na 1. okruh účtovníctva a 2. daňovníctva. Dva druhy chýb: chyby pri vystavovaní daňových dokladov (príklad) a nesprávne pochopenie jednotlivých ustanovení zákona (vymedzenie základných pojmov: zdaniteľné plnenie, jeho miesto, uskutočnenie, zakladanie, oslobodenie od daňovej povinnosti, dovoz tovaru), príklady.