Odpočet straty pri zdanení príjmov fyzickej osoby - Bieliková, Mária
Príklad a tabuľkový prehľad uplatňovania odpočtu straty podľa zákona č.286/1992 Zb. v znení neskorších predpisov a zákona NR SR č.325/1993 Z.z. o štátnom rozpočte SR na rok 1994 a zmien niektorých ďalších zákonov (č.65/1994 Z.z. paragraf 34).