Registrácia platiteľa DPH - Minársky, Ján
Novelizácia zákona č.222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších úprav, hlavne uvažovanej zmeny paragrafu 5 stanovujúcom, kto je platiteľom dane (dobrovoľne, priamo zo zákona) a predpokladajúcom zníženie obratu zo 750 na 250 tis. Sk. Informácia o tom, čo a v akých termínoch musí nový platiteľ dane splniť, aby dodržal zákonné povinnosti.