Smlouvy o zamezení dvojího zdanění: Thajsko - Aleš, Jan
Zmluva medzi vládou Českej republiky a vládou Thajského kráľovstva o zamedzení dvojitého zdanenia a zabránení daňovému úniku daní z príjmov bola podpísaná 12.2.1994. Komentár k jednotlivým článkom zmluvy.