Právne postavenie Fondu národného majetku Slovenskej republiky - Žitňanská, Lucia
Špecifické postavenie Fondu národného majetku SR v procese privatizácie. Právna úprava FNM, zákony a ustanovenia upravujúce jeho pôsobnosť ako právnickej osoby. Právne postavenie fondu. Fond ako subjekt vlastníckych a iných majetkových práv. Fond ako podnikateľ, činnosť fondu a podnikanie. Aplikácia niektorých právnych predpisov na fond.