Bankovní záruky v mezinárodním srovnání - Rajdl, L.
Poskytovanie bankových záruk patrí medzi štandardné bankové produkty. Postavenie a činnosť záručných inštitúcií v Európe. Záručné inštitúcie v strednej a východnej Európe. Nový typ záruky - zvýhodnená záruka - "záruka za nesplatený zbytok úveru" (poskytovanie úverov pre malých a stredných podnikateľov).