Indexfondy a možnost jejich aplikace na českém finančním trhu - Zatloukal, T.
Právna úprava vzniku a činnosti indexfondov v ČR. Možnosti aplikácie indexfondov na českom finančnom trhu. Najznámejšie akciové indexy na svete. Akciové indexy na českom finančnom trhu.