Kodex bankovní etiky
Kódex stanovuje etické normy bankových činností. Tieto normy sa týkajú 4 oblastí vzťahov: 1. všeobecné zásady chovania bánk, 2. vzťah pracovníka k banke, v ktorej je zamestnaný, 3. vzťahy pracovníka banky ku klientele, 4. vzťahy bánk navzájom.