PROFILE - skúsenosti po roku
Rozhovor s V. Pokorským (riaditeľ odboru platobného a zúčtovacieho styku Investičnej a rozvojovej banky) o zavedení bankového systému PROFILE v Investičnej a rozvojovej banke, a.s.