Svět platebních, bankomatových a záručních karet - Juřík, Pavel
História platobných kariet od r. 1914 (vydanie 1. platobnej karty). Druhy platobných kariet podľa: druhu subjektu, druhu služby, rozsahu použitia, druhu záznamu. Vývoj siete bankomatov. Dátové siete a centrá spracovania dát. Možnosť použitia platobných a bankomatových kariet v obchodoch. Čipové a laserové karty. Platobné karty v ČR a SR.