Dohody o zpětném odkoupení - Mráz, Zdeněk
Vývoj finančného trhu priniesol so sebou množstvo rôznych nástrojov. K významným patria dohody o spätnom odkúpení (repo, RP, repurchase agreement, repo dohoda). Charakteristika trhu a jeho účastníkov. Prevod cenných papierov.