Likvidita trhu vyšší princip? - Konečný, M.
Vnútorné rozporné stanoviská jednotlivých opatrení orgánov MF, Strediska cenných papierov, či burzy. Nevyjasnenosť kritérií, ktorými by sa mali jednotlivé opatrenia riadiť. Definícia kapitálového trhu. Smerovanie systémových i dielčich opatrení k likvidite trhu. Konkurenčný boj vo forme nových produktov na kapitálovom trhu.