Podmínky vývoje kapitálového trhu - Czesaný, Slavoj
Vývoj kapitálového trhu ČR v II. štvrťroku 1994. Príčiny poklesu cien na českom kapitálovom trhu. Faktory, ktoré významne prispeli k ochabnutiu kapitálového trhu. Podmienky vývoja kapitálového trhu v perspektívnom období. Vplyv hospodárskej politiky a ekonomického vývoja. Správanie účastníkov kapitálového trhu.