Propojování bankovních a pojišťovacích aktivit na finančních trzích - Kolcunová, Eva
Na finančných trhoch európskych krajín sa presadzujú integračné tendencie medzi bankovým a poisťovacím sektorom. Vznik nových útvarov - bank holding, multi-produkt financial corporation alebo bancassurance. U nás známy termín - banková holdingová spoločnosť. Formy a národné špecifiká prepájania bankových a poisťovacích trhov.