Tržní ceny na burze - Budík, Jan
Kurzy cenných papierov na burze sú trhovými cenami. Dva základné spôsoby tvorby a zaznamenávania kurzov akcií: stanovenie pevného kurzu (fixing), nepretržité zaznamenávanie kurzu. Zásady pre stanovenie kurzu v AOS (Automatizovaný obchodný systém). Priamy burzový obchod a jeho podmienky.