Kdy a jak používat směnky - Jaroš, P.
Podstatné náležitosti a členenie zmeniek. Výhody zmenkových obchodov.Eskont a reeskont zmeniek. Inkaso zmenky. Prevody zmenky. Zmenkové rukojemníctvo a zmenkový protest. Priebeh zmenkového konania. Zmenková intervencia. Zmenkové rovnopisy a opisy. Umorenie zmeniek. Akceptačný a avalový úver.