Ekonomické problémy a náš primitivizmus Stav a perspektívy súčasného hospodárskeho vývoja Slovenska - Ďurkovič, H.
Absencia kvalifikovaných rozhodnutí v ekonomických otázkach. Proexportné opatrenia vlády v dokumente Hospodárska politika vlády SR v r.1994 a 1995. Široká štruktúra - základná príčina neefektívnosti. Zabezpečenie kvality výroby. Politika vlády v podnikaní. Podnikateľská aktivita a privatizácia. Súčasné vládne štruktúry a podnikateľské prostredie.