Hospodářský vývoj Německa Oživení je vykoupeno vysokými náklady transformace východoněmecké ekonomiky - Kosta, Jiří
Hospodársky vývoj v dvoch častiach Nemecka na začiatku 90. rokov. Prognóza výsledkov hospodárskeho vývoja v r. 1994-95 - rast HDP, dynamika exportu, upevnenie vonkajšej rovnováhy a vnútornej stability marky. Rozbor príčin priaznivého vývoja a existujúcich problémov.