Příznivá bilance usnadňuje dialog - Kupka, Václav
Hodnotenie transformačného vývoja českej ekonomiky v r.1989-1994. Pozitívny vývoj makroekonomických ukazovateľov. Opodstatnenosť správne zvoleného postupu transformácie. Bilancovanie a hodnotenie jednotlivých krokov reštrukturalizácie v jednotlivých oblastiach ekonomiky.