Záměry hospodářské politiky vlády v nadcházející etapě ekonomické transformace - Klaus, Václav
Priebeh prvej rozhodujúcej etapy transformácie ekonomiky v ČR. Vytvorenie a fungovanie všeobecného inštitucionálneho a právneho rámca trhovej ekonomiky. Vstup do záverečnej fázy ekonomickej transformácie. Zmeny úlohy štátu a podoby hospodárskej politiky v záverečnej etape. Očakávané zmeny v tejto etape. Tzv. mikroekonomická politika vlády, zdokonaľovanie inštitúcií na podporu súkromného podnikania. Ciele makroekonomickej politiky štátu. Sociálna politika vlády.