Sociální aspekty ekonomické reformy - Vodička, J.
Sociálne aspekty ekonomickej reformy Českej republiky. Vývoj nezamestnanosti v jednotlivých regiónoch. Novozaradení uchádzači o zamestnanie do rekvalifikácie v r.1993 a 1994. Zameranie rekvalifikačných kurzov. Dôchodková politika. Základné ciele a smery transformácie sústavy dôchodkového zabezpečenia boli vytýčené programom sociálnej reformy v r.1990. Ciele navrhovanej zásadnej reformy a dosiahnutie jej realizácie postupnými zmenami. Pripravovaná novela zákona o životnom minime. Mzdová politika v r.1994 a zámery v r.1995.