Systémové změny v ekonomice společnosti - Heczko, Stanislav
Realizácia základných transformačných opatrení pre fungujúci systém trhového hospodárstva v ČR v r.1991-1993. Vytvorenie základnej stavby nového hospodárskeho mechanizmu v priebehu ekonomickej reformy. Ďalšie posuny na úseku systémových zmien, ku ktorým by malo prísť v nasledujúcom období. Časové vymedzenie tejto etapy približne na roky 1994-2000.