Agrárna politika a indikátory fungovania trhu potravín - Grznár, Miroslav
Transformácia direktívne riadenej ekonomiky na trhový systém v oblasti agrárneho sektora má niektoré špecifické dimenzie. Ciele agrárnej politiky. Rovnováha na trhu potravín. Indikátory fungovania agropotravinárskych trhov. Ceny potravín.