Správanie subjektov potravinového trhu Slovenska v rokoch 1990-1993 - Pauhofová, Iveta
Zmeny v správaní subjektov potravinového trhu (poľnohospodárski výrobcovia, potravinárski výrobcovia, maloobchod, domácnosti) na Slovensku v transformačnom období 1990-1993. Dopyt po potravinách a správanie domácností na trhu potravín. Kooperačné vzťahy účastníkov trhu potravín na strane ponuky.