Ukazatelé podpory zemědělství v zemích OECD - Doucha, Tomáš
Ukazovatele podpory poľnohospodárstva v krajinách OECD. Ekvivalenty produkčných a spotrebiteľských subvencií. Celkové transféry spojené s podporou poľnohospodárstva. Ekvivalentné miery podpory a ich výpočet. Opatrenia poľnohospodárskej politiky na podporu poľnohospodárstva, ktoré nepodliehajú záväzkom krajín GATT.