Vývoj zamestnanosti, produktivity práce a priemerných miezd v poľnohospodárskej prvovýrobe na Slovensku - Buchta, Stanislav
Vývojové trendy v oblasti zamestnanosti, produktivity práce a priemerných miezd v poľnohospodárskej výrobe. Znižovanie zamestnanosti a zmeny v profesnej štruktúre prvovýroby a vývoj produktivity práce za obdobie r. 1989-1992. Analýza produktivity práce a priemerných miezd v makroštruktúre a regionálnom priereze. Nominálny nárast priemerných miezd v poľnohospodárstve je najnižší zo všetkých sledovaných odvetví NH SR.