Průmyslová politika - ano, či ne? - Urban, P.A
Diskusia o podpore a regulácii, alebo živelnosti vo vývoji priemyslu, vedy, techniky a technológie vo všetkých priemyselných a rozvojových krajinách. Vzťah konkurencieschopnosti a produktivity. Informovanosť a znalosť nových technológií. Schopnosť rýchleho obchodného využitia. Závery pre Českú republiku.