Analýza šetření soukromých podnikatelů ve vybraných tržních službách - Flíglová, A.
Členenie trhových služieb do jednotlivých odvetví podľa novej odvetvovej klasifikácie - OKEČ - NACE (Nomenclature Général des Activités Economiques dans les Communautés Européenns) a ich podiel na zastúpení v registri organizácií ČR. Metodika štatistického zisťovania u súkromých podnikateľov (237 vybraných respondentov). Výsledky podnikateľskej činnosti. Index celkových tržieb 1993/1992. Pracovníci. Mzdy.