Faktory úspechu podnikania v oblasti poskytovania stravovacích služieb - Mlynková, Drahomíra
Analýza niektorých faktorov ovplyvňujúcich úspešnosť podnikania v oblasti stravovacích služieb. Kľúčové faktory úspechu podniku poskytujúceho stravovacie služby možno rozdeliť na dve hlavné skupiny - individuálne a podnikové. Činitele ovplyvňujúce zraniteľnosť malých podnikov.