Cestovný ruch - niekoľko poznámok k letnej sezóne. 1 - Sniščák, Vincent
Hodnotenie letnej sezóny cestovného ruchu v roku 1994. Hodnotenie najmä zo stránky kvalitatívnej, odpovede na otázky, aká bola klientela, ktorá prevládala v našich letoviskách, aký dopyt prezentovala. Ponuka produktu cestovného ruchu, ceny. Podpora podnikania v cestovnom ruchu. Dokončenie v č.11/94 s.233