Faktory determinujúce rozvoj cestovného ruchu. 2 - Sniščák, Vincent
Predpoklady kvalitatívne sa rozvíjajúceho cestovného ruchu. Nové ponímanie definície cestovného ruchu. Faktory determinujúce rozvoj cestovného ruchu.