Faktory determinujúce rozvoj cestovného ruchu. 1 - Sniščák, Vincent
Predpoklady rozvoja cestovného ruchu ako súčasti "priemyslu voľného času" ale aj štýlu života moderného človeka v budúcich rokoch a desaťročiach podľa prognóz Svetovej organizácie cestovného ruchu. Faktory determinujúce dynamický rozvoj cestovného ruchu. Prognózy rozvoja cestovného ruchu v Európe.