Priority v rozvoji cestovného ruchu - Sniščák, Vincent
Potreba rozvíjania cestovného ruchu ako jedna z priorít národného hospodárstva. Inštitucionálny vývoj cestovného ruchu na Slovensku od r.1945. Formovanie inštitucionálnych štruktúr cestovného ruchu v jednotlivých krajinách Európy. Priority rozvoja cestovného ruchu na Slovensku.