Rozvoj vidieckeho turizmu - Pettkeš, A.
Uplatňovanie nových foriem a pojmov v cestovnom ruchu - vidiecky turizmus a agroturizmus. Predpoklady uplatňovania týchto foriem cestovného ruchu. Možnosti podnikania vo vidieckom turizme. Aktivity Združenia podnikateľov agroturistiky Slovenska so sídlom v Modre, spolupráca so zahraničím.