Transevropské dopravní a energetické sítě Výňatky z tzv. Bílé knihy
Potreba rozvoja transeurópskych dopravných, telekomunikačných a energetických infraštrukturálnych sietí. Výhody nových lepších infraštruktúr. Investície do infraštruktúr. Spôsoby zriaďovania sietí. Doprava, energia. Priority nových infraštruktúr. Varianty financovania navrhovaných projektov.