Marketingový výzkum na vysoké škole v Dánsku - Marhounová, M.
Program TEMPUS - podpora vzdelávania inštitúciám. Skúsenosti s organizáciou a realizáciou výskumu na katedre marketingu v Business School of Aarhus v Dánsku. Výskumný projekt Market-based Process and Product Innovation in the Food Sector MAPP (Trhovo orientovaná inovácia procesov a produktov v potravinárskom sektore). Zapojenie študentov do výskumných prác.