Místo vyspělých států ve světovém obchodě
Výsledky ankety, ktorú uskutočnila Nemecká priemyslovo-obchodná komora (DHIT) v 54 krajinách sveta, v ktorých skúmala miesto priemyselne vyspelých krajín vo svetovom obchode, ich podiel na vývoze. Podiel jednotlivých krajín sveta na svetovom trhu. Správa DHIT venuje zvláštnu pozornosť SRN.