Partnerství podniků a vysokých škol aneb jak zkvalitnit přípravu marketingových manažerů - Lošťáková, Hana
Systém prípravy budúcich ekonómov a manažérov adekvátny podmienkam trhového hospodárstva. Vyučovanie marketingu na vysokých školách. Zmeny v spôsobe riadenia v podnikoch. Obsah a metódy vyučovania marketingu, spolupráca s podnikmi.