Postoje českých a slovenských spotřebitelů k přímému osobnímu prodeji - Příbová, M.
Priamy osobný predaj - jedna z klasických foriem obsluhy zákazníka založená na intenzívnom osobnom kontakte. Hlavné závery terénneho výskumu, výhody a nevýhody priameho predaja. Možnosti využitia výsledkov výskumu.