Projekcia konkurenčnej pozície firmy - Huščavová, Anna
Skupiny faktorov ovplyvňujúce konkurenčnú pozíciu firmy na trhu. Zisťovanie dlhodobej prosperity - budúceho postavenia. Agresivita stratégie firmy, kritériá otvorenosti firmy. Spôsob odvodenia konkurenčnej pozície firmy podľa uvedenej tabuľky.