Skupinové rozhovory v teorii a praxi - Vysekalová, Jitka
Metóda skupinového rozhovoru pri psychologickom alebo kvalitatívnom výskume trhu prináša pri odbornom použití cenné údaje. Základná charakteristika skupinového rozhovoru - ústne otázky viacerým osobám s relatívne neštrukturovanými stimulmi, ktoré umožňujú v jednotlivých fázach voľný priebeh rozhovoru. Dôraz sa kladie na interakcie členov skupiny. Výhody a nevýhody skupinových rozhovorov.