Stručná zpráva o katedře marketingu na Vysoké škole ekonomické v Praze - Stehlík, Eduard
Situácia na katedre marketingu Podnikovohospodárskej fakulty VŠE v Prahe. Nároky na učiteľov, nedostatky vyučovacieho procesu. Marketing ako študijný odbor neexistuje. Úsilie katedry o rozsiahlejšie kontakty s ostatnými školami a inštitúciami zaoberajúcimi sa marketingom. Aktivity v rámci VŠE, celoživotného vzdelávania, publikačnej činnosti. Personálne problémy.