Ohlédnutí za mezinárodním strojírenským veletrhem Brno '94 - Černík, V.
Hodnotenie 36. ročníka medzinárodného strojárskeho veľtrhu v Brne 1994. Niektoré údaje z výstavnej štatistiky. Bližšie oboznámenie sa s firmou ÖMV Praha s.r.o, ktorá usporiadala niekoľko sprievodných akcií. Význam strojárskeho veľtrhu.