Mezinárodní leasing v a.s. Corfin - Fridrich, F.
História leasingu. Domáci alebo medzinárodný leasing? Doterajšie medzinárodné právne úpravy. Český leasing v r. 1994. Leasing a jeho medzinárodné postavenie pri financovaní investícií. Corfin, a.s. - leasingová finančná a obchodná spoločnosť, podnik s medzinárodným významom.