Možnosti aplikácie franchisingových reťazcov v ekonomike Slovenska - Štensová, Antónia
Podstata franchisingu. Charakteristické znaky franchisingu. Formy franchisingu (odbytový-distribučný, f. služieb, f. výroby-priemyselný). Odlišnosti franchisingu od iných foriem odbytu a spolupráce medzi podnikmi. Ako vytvoriť franchisingový reťazec. Možnosti aplikácie franchisingu v slovenskej ekonomike.