Rukověť exportéra: Rakousko Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre zahraničný obchod s Rakúskom a pre podnikanie v tomto teritóriu. Základné údaje zo všetkých rozhodujúcich oblastí. Charakteristika krajiny. Hospodárske komory. Regulácia obchodu medzi ČR a Rakúskom. Odbytové cesty. Dovozný režim. Dodacie a platobné podmienky. Clo a colné riadenie. Dane, vedľajšie dávky. Rakúske právo. Obchodní zástupcovia. Formy obchodného podnikania. Vývozné predpisy.