Jak dál v obchodu s Finskem? Evropská unie se rozšíří o další členský stát - Verner, J.
Zmeny dosiaľ platného obchodnopolitického režimu Fínska voči ČR po vstupe do Európskej únie od 1.1.1995. Postavenie Fínska v zahraničnom obchode ČR - zmluvné dokumenty. Dohoda o vzájomnom odstránení prekážok obchodu. Dohoda EZVO. Zmeny po vstupe Fínska do Európskej únie. Vývoz z ČR do Fínska. Dovoz z Fínska. Perspektívy vzájomného obchodu.