Exportní strategie USA
Údaje o americkom vývoze tovaru a služieb podľa "Journal of Commerce". Príjmy USA z exportu. Národná exportná stratégia prezidenta B. Clintona. Stratégia na podporu malých a stredných podnikov v USA.